Kordamisküsimused
Õlut
| |
Veini
| |
Kodustes tingimistes mittekaubanduslikul eesmärgil toodetud õlut ja veini
|
80%
| |
90%
| |
95%
|
15%
| |
18%
| |
22%
| |
25%
|
22%
| |
25%
| |
30%
|
toiduseaduses
| |
alkoholiseaduses
| |
ATKEASes
|
10° C
| |
20° C
| |
22° C
|
Tõene Väär
Tõene Väär
Vein ATKEASe mõistes on puuviljadest, viinamarjadest ja köögiviljadest:
1) ainult kääritamise teel saadud üle 1,2
mahuprotsendilise kuni 15 (kaasa arvatud) mahuprotsendilise etanoolisisaldusega
toode, mille KNi esimesed neli numbrit on 2204 või 2205 (välja arvatud vahutav
vein);
2) ainult kääritamise teel ilma rikastamata saadud üle 15
mahuprotsendilise kuni 18 (kaasa arvatud) mahuprotsendilise etanoolisisaldusega
toode, mille KNi esimesed neli numbrit on 2204 või 2205 (välja arvatud vahutav
vein);
3) ainult kääritamise teel saadud üle 1,2
mahuprotsendilise kuni 15 (kaasa arvatud) mahuprotsendilise etanoolisisaldusega
vahutav vein, mille KNi esimesed neli numbrit on 2205 või mille KNi esimesed
kuus numbrit on 2204 10 või mille KNi kaheksa numbrit on 2204 21 10 või 2204 29
10.
Tõene Väär
Litsenseeritud: Creative Commons Attribution Share Alike 3.0 License